I won't let this feeling go away

mumrik spelar
AHH! Sann glädje smittar lika mycket som svinkoppor, eller väldigt mycket mer, mer än alla sjukdomar i världen, och så sprider den sig snabbtsnabbt, snabbare än alla virus i världen, fast skillnaden är ju att sann glädje är något väldigt fint som man blir glad i själen av, medans svinkoppor och hemska virus mest är äckliga och fula som man mest blir lite trumpen av att få.

Ja, sannerligen har Snusmumriken återvänt från sin långa vandring för att spela, spela, spela på sitt munspel, sitta på bron, säga kloka ord och bara finnas till som människa tillsammans med ett mycket litet troll som behöver honom så fruktansvärt mycket.

JAVISST. Det finns hopp. Det finns glädje.
Och bäst av allt - det finns så fantastiskt många Snusmumrikar som gör ett litet troll alldeles fenomenalt lycklig i själen!
Heja oss och er och dom och alla.
Heja livet!
Heja världen!

Det var visst någon som nämnde att världen är vacker - och jag är galet fantastiskt beredd på att hålla med. Just nu, just här. Just nu och just här är världen oändligt vacker, mina älskade knytt, tossebarn, snusmumrikar, skrutt och alla troll i allmänhet - just idag och just nu kan ingen ta ifrån, för just nu är något vackert som jag ska spara till er. Inuti.
(Och utanpå och runtomkring, om det går.)

Kommentarer
Postat av: Liz

we live in a beautiful world!
look at the stars, look how they shine for you!

åhh tossebarn! du är verkligen nåt ofattbart. hej jag gillarej mycket! hhiihiihh. sprillande.

2007-01-17 @ 22:51:15
Postat av: ollähe

pimpa din egen tosse *TozzeH*

2007-01-21 @ 13:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback